MOJI PROJEKTI

Kaj sm naredu & kaj delam

Produkcija in aranžma: Damjan Jovič
Directed by: Blaž Hojžar

Pesem Mama Hotel prikazuje, kako nas mame podpirajo, ne glede kaj delamo. Verjetno se lahko vsi gamerji najdemo v videospotu..

VEČ INFORMACIJ

Produkcija in aranžma: Blaž Hojžar
Directed by: Pero Martić

Gre za nadaljevanje pesmi Prepovedana, na humorističen način je prikazano nasilje nad moškimi, malo za šalo, malo za res.

VEČ INFORMACIJ

Produkcija in aranžma: STUDIO 7
Directed by: Mark Pirc

Gre za mojo prvo pesem,  besedilo govori o osvajanju sestre od punce.. Opozorilo: pesem ne opisuje nobenega resničnega dogodka..

VEČ INFORMACIJ

Vrsta dogodka: T-2 dobrodelni livestream
Lokacija: Verovškova, T-2 d.o.o.

Dobrodelni stream skupaj s podjetjem T-2 d.o.o., kjer smo zbirali denar za otroke iz Ukrajine. Skupaj smo zbrali kar 7462,- eur!

VEČ INFORMACIJ

Vsebina: predstavitev gaming rooma
Lokacija: pri največjem slovenskem streamerju

V videu predstavim moj gaming room, že vnaprej vas opozarjam, da rajš ne kopirat gaming rooma, ker vas bo preveč stal, pa tud ne boste znal nardit..

VEČ INFORMACIJ

Vrsta dogodka: Lepo je biti TrollGanger
Lokacija: TrollGang studio

Na livestreamu smo preverili znanje znanih Slovencev, kviza so se udeležili: Challe Salle, Nipke, Robert Roškar, Damjan Murko, Alen Podlesnik, Alenka Trogrlič, Magic Aleksander, Dejan Krajnc.

VEČ INFORMACIJ

Vrsta dogodka: livestream zmenkarije
Lokacija: TrollGang studio

V TrollGang studiu so imeli TrollGangerji možnost osvojiti srce ene izmed najbolj kontroverznih slovenskih estradnic, gdč. Denise Dame.

VEČ INFORMACIJ

Vrsta dogodka: glasbeni nastop
Lokacija: Cvetličarna, Ljubljana

S svojo prvo pesmijo Prepovedana sem nastopil v Cvetličarni pred več kot 2000-glavo množico, behind the scenes si lahko pogledate na spodnji povezavi.

VEČ INFORMACIJ

Vrsta dogodka: boxing match
Lokacija: Campus Ptuj

V dvorani Campus Ptuj sta se na boxing eventu pomerila Pero Martić in Franko Bajc, livestream je podrl rekord in postal najbolj gledan YouTube livestream v Sloveniji.

VEČ INFORMACIJ